Προσφορές Hellenic Seaways

Έκπτωση 100%
  • Τα παιδιά έως 5 ετών ταξιδεύουν δωρεάν.

Έκπτωση 50%

  • Τα παιδιά από 5 έως 10 ετών ταξιδεύουν με 50% έκπτωση.
  • Οι πολύτεκνες οικογένειες καθώς και οι συνταξιούχοι ΝΑΤ και οι σύζυγοι τους, ταξιδεύουν με 50% έκπτωση στην οικονομική θέση.

Φοιτητική Έκπτωση

  • Οι φοιτητές ταξιδεύουν με έκπτωση από 25% έως 30% ανάλογα με τον προορισμό τους .
Έκπτωση 15% EARLY BOOKING

Οι επιβάτες που προγραμματίζουν έκγκαιρα το ταξίδι τους και αγοράζουν τα εισιτήριά τους έως και 15 ημέρες πριν από το ταξίδι τους, απολαμβάνουν έκπτωση 15% που προσφέρουμε με το νέο πρόγραμμά μας EARLY BOOKING. Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων και για τις ημέρες Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.

Η προσφορά δεν ισχύει στα: Flyingcat 5/ 6-Flying Dolphins: Βόλος/Άγιος Κωνσταντίνος-Αλόννησος, Flyingcat 4: Ηράκλειο - Σαντορίνη - Ίος - Πάρος - Μύκονος, Εξπρές Σκιάθος: Βόλος - Αλόννησος και στη γραμμή Σαρωνικού.

Εισιτήριο πολλαπλών διαδρομών

Τώρα η Hellenic Seaways σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε ακόμη μεγαλύτερες εκπτώσεις με τη νέα προσφορά μας του εισιτηρίου πολλαπλών διαδρομών.

Τι είναι το εισιτήριο πολλαπλών διαδρομών;
Το εισιτήριο πολλαπλών διαδρομών είναι ένα πακέτο ορισμένου αριθμού  εισιτηρίων επιβατών με συγκεκριμένο λιμάνι αναχώρησης και επιστροφής το οποίο πωλείται με έκπτωση και ισχύει αποκλειστικά για τη διαδρομή που αρχικά επιλέγει ο επιβάτης και συνδέεται με την ατομική ηλεκτρονική κάρτα πελάτη του προγράμματος Bonus Miles της Hellenic Seaways μέσω του οποίου οι πελάτες ανταμοίβονται με δωρεάν εισιτήρια εφόσον συμπληρώσουν συνολικά 1000 μίλια από τα ταξίδια που πραγματοποιούν.

Τι κερδίζετε με την προαγορά εισιτηρίου πολλαπλών διαδρομών;
Με την αγορά των συγκεκριμένων πακέτων εισιτηρίων που προσφέρουμε κερδίζετε έκπτωση από 10% έως και 20% επι της ισχύουσας τιμής του εισιτηρίου απλής διαδρομής. Τα πακέτα εισιτηρίων πολλαπλών διαδρομών που προσφέρουμε είναι τα εξής:
Πακέτο  40 εισιτηρίων  [20 εισιτήρια Αναχώρησης(Aller) και 20 εισιτήρια επιστροφής(Retour) με έκπτωση 20 % επι της ισχύουσας τιμής του εισιτηρίου απλής διαδρομής.]
Πακέτο  20 εισιτηρίων  [10 εισιτήρια Αναχώρησης(Aller) και 10 εισιτήρια επιστροφής(Retour) με έκπτωση 10 % επι της ισχύουσας τιμής του εισιτηρίου απλής διαδρομής.]
Τα παραπάνω εισιτήρια χρησιμοποιούνται μόνο για τις διαδρομές αναχώρησης και επιστροφής οι οποίες έχουν επιλεγεί από τον επιβάτη.

Πώς θα προμηθευτείτε το εισιτήριο σας πολλαπλών διαδρομών;
Προκειμένου να κάνουμε την προσφορά μας ακόμη πιο αποδοτική και λειτουργική για τους επιβάτες μας, χρησιμοποιούμε ένα πλήρως αυτοματοποιημένο ηλεκτρονικό σύγχρονο σύστημα έκδοσης και διαχείρισης των εισιτηρίων πολλαπλών διαδρομών το οποίο σχεδιάστηκε αποκλειστικά από την εταιρεία μας ειδικά για τους πελάτες μας.
· Για την αγορά των εισιτηρίων πολλαπλών διαδρομών πρέπει να απευθυνθείτε στα κεντρικά γραφεία της Hellenic Seaways Άστιγγος 6, Πλατεία Καραϊσκάκη,  Πειραιάς τηλ.  210 41 99 100.
· Με την αγορά ενός εκ των δύο εκπτωτικών πακέτων εισιτηρίων πολλαπλών διαδρομών παραλαμβάνετε την ατομική σας κάρτα μέλους του Loyalty Club της Hellenic Seaways με την οποία αυτομάτως εντάσσεσθε και στο πρόγραμμα Bonus Miles ώστε με την συμπλήρωση ταξιδίων 1000 μιλίων να απολαμβάνετε επιπλέον έκπτωση 10% επι του Συνολικού Ναύλου των εισιτηρίων σας.

Πώς θα ταξιδεύετε κάνοντας χρήση του εκπτωτικού πακέτου εισιτηρίων πολλαπλών διαδρομών;
· Βήμα 1: Για την έκδοση εκπτωτικών εισιτηρίων πολλαπλών διαδρομών πρέπει να επιδεικνύετε την ατομική σας κάρτα Bonus Miles (Τα σημεία έκδοσης των εισιτηρίων είναι τα κεντρικά γραφεία της  Hellenic Seaways Άστιγγος 6, Πλατεία Καραϊσκάκη 185 31  Πειραιάς και τα κεντρικά Λιμενικά πρακτορεία). Σημειώσατε ότι πρέπει απαραιτήτως να κάνετε κράτηση θέσης για το δρομολόγιο που επιθυμείτε. Επίσης είναι σημαντικό να σας αναφέρουμε ότι η διαδρομή που θα επιλέξετε πρέπει να είναι ίδια με τη διαδρομή του εκπτωτικού πακέτου εισιτηρίων πολλαπλών διαδρομών που έχετε ήδη αγοράσει, ώστε να ισχύσει η έκπτωση.
· Βήμα 2 :  Η επιβίβασή σας στο πλοίο γίνεται μόνο με το σχετικό εισιτήριο που θα έχετε παραλάβει.

Πως θα ενημερώνεστε για τον αριθμό των υπολοίπων εκπτωτικών  εισιτηρίων σας;
Από το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας μας  (210 41 99 100), από τα κεντρικά γραφεία της  Hellenic Seaways Άστιγγος 6, Πλατεία Καραϊσκάκη, 185 31, Πειραιάς και από τα κεντρικά Λιμενικά πρακτορεία.

Έκπτωση 30% στα “μικρά” IX

Στα “μικρά” αυτοκίνητα (μήκους μέχρι 3,70m) η εταιρεία μας παρέχει έκπτωση 30%. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει σε όλες τις γραμμές εκτός από τα νησιά του Σαρωνικού.

Άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας

Για αγορές εισητηρίων παρέχονται 4* ή 6** άτοκες δόσεις με χρήση των πιστωτικών καρτών VISA, MASTERCARD ή DINERS.

* Άγορές εισητηρίων αξίας άνω των 300€.

** Άγορές εισητηρίων αξίας άνω των 500€